top of page

Veel Gestelde Vragen

Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail gerust!


 

Hoe lang speelt Avenue op mijn feest?

Wij spelen in principe 4 sets van 45 minuten, afgewisseld met een kleine pauze van 15-20 minuten. Onze ervaring leert dat dit prima werkt om een feest op gang te houden. Natuurlijk kunt u uw avond naar eigen inzicht invullen, in overleg met de band.

 

Hoe zit het met het geluidsniveau van de band?

Maakt u zich geen zorgen! Het is uw feest en wij passen het geluidsniveau altijd aan naar de wens van de opdrachtgever. Standaard nemen wij, naast een kleine lichtset, geluid mee voor maximaal 150 personen. Grotere sets of buiten-optredens gaan in overleg en tegen meerprijs.

 

Kan ik verzoeknummers aanvragen?

Ja dat kan, zeker het om songs gaat die wij in ons repertoire hebben. Is dat niet het geval, dan zullen wij ons uiterste best doen het nummer in te studeren. Indien u graag een speciaal verzoek- of openingsnummer wilt horen, is dat meestal wel mogelijk mits u dat tijdig van te voren aan ons doorgeeft.

 

Hoe zit het met de pauzemuziek?

Die wordt in principe door onszelf verzorgd, aangepast aan de sfeer van de feestavond en uw gasten. U mag ook zelf muziek op een mediaspeler meenemen. In de meeste gevallen kunnen wij die aansluiten op onze installatie; standaard nemen wij geen CD speler mee. Er is een microfoon beschikbaar ten behoeve van aankondigingen door de organisator c.q. ceremoniemeester.

 

Hoeveel ruimte neemt de band in?

Bij voorkeur staan wij op een podium van minimaal 6 x 3 meter. Houdt u er rekening mee dat de band een (af te sluiten) kleedkamer nodig heeft. Ook is het wenselijk dat er voldoende stroompunten dicht bij het podium aanwezig zijn.

 

Hoe laat komt de band aan op de feestlocatie?

Wij arriveren ca. 2 uur voor het optreden. Dit om een tijdige aanvang te kunnen garanderen. Deze tijd wordt benut voor het opbouwen van het instrumentarium en het doen van een soundcheck. Wilt u ervoor zorg dragen dat de feestlocatie dan toegankelijk is en dat vertragende omstandigheden vooraf bij ons zijn gemeld? Denk hierbij aan het ontbreken van een lift, de afstand van het laad- en lospunt tot het podium etc.

 

Kunnen jullie ook zingen tijdens mijn huwelijksceremonie?

Jazeker! Wij treden dan op met orkestbanden als zogenaamde "wedding-singers". Boekt u ons ook voor de feestavond, dan kan dat tegen een aantrekkelijke combi-prijs. Informeer vrijblijvend bij ons managementbureau!

 

Is jullie band uit te breiden?

Dat is heel goed mogelijk. Wij kunnen het trio uitbreiden met een drummer en/of bassist. Wij treden dan voor de gelegenheid op onder de naam Avenue XL.

bottom of page