top of page

Reviews

Wat anderen van ons optreden tijdens hun feest vonden....


 

Verjaardagsfeest in Wormer

Familie S. juni 2013

Afgelopen week mijn verjaardag gevierd en via een kennis werd ik gewezen op dit trio Avenue. Ik vertrouwde hem blind want hij is zelf ook muzikant. Dat vertrouwen werd niet beschaamd! Ze gingen er helemaal voor en speelden echt bijna van alles! Goeie zang, goeie performance! Ook nog eens hele gezellige mensen! Kortom, super-feest  gehad dankzij hun! Als ik weer een feestje geef, weet ik wel wie ik moet boeken, Avenue dus!

 

Dansavond Amsterdam

Netty en Wim, maart 2013

Namens het bestuur willen we jullie nog hartelijk danken voor jullie bijdrage aan onze dansavond! Iedereen was enthousiast over jullie en vooral over jullie enorme repertoire. Onze leden willen graag stijldansen en dat hebben ze dan ook volop gedaan! We gaan jullie dan ook zeker terug zien!

 

Feestavond na toneelvoorstelling in Zuid-Holland

Cees, namens de toneelvereniging, februari 2013

Na afloop hadden we deze allround band gehuurd om een bal-na te houden. Dit was heel super. De voetjes van de vloer en een gezellige avond. een breed scala aan muziek, korte pauzes en voelen wat de zaal wilde horen. een groot succes. We hebben ze direct weer geboekt voor onze volgende uitvoering in november!

 

Jubileum en verjaardag in de Meern

Jan en Marina, november 2012

Wij hebben een feest gegeven vanwege de 70e verjaardag van mijn man en ons 20-jarig huwelijk. Via internet gingen we op zoek naar een bandje en we kozen uiteindelijk voor Trio Avenue uit Alkmaar. Heel spannend om via de site een band te reserveren. Natuurlijk luister je op de site naar hun demo-songs maar dat zegt nog niet veel; misschien laten ze hun beste liedjes wel horen, misschien zingen ze het zelf niet? Allemaal vragen die, tot aan de feestavond, nog niet beantwoord zijn. Op de bewuste middag kwamen we bij de locatie binnen waar ons feest werd gehouden. Bij het openen van de buitendeur hoorde wij de muziek al; jeetje, wat een geluid!!! Al dansend gingen mijn man en ik de zaal binnen. Al onze twijfels waren direct verdwenen. We hebben een dijk van een avond gehad. Onze familieleden en vrienden stonden steeds op de dansvloer. Onze jongste genodigde was 3 en de oudste bijna 84 jaar. Onze feestavond was geslaagd en dat hadden we mede te danken aan Trio Avenue. Wij weten nu al wie ons 25-jarig huwelijksfeest tot een succes zullen gaan maken à Trio Avenue.

Hartelijke groeten, Jan en Marina

 

40 jarig huwelijksfeest te Alkmaar

Chris en Marianne, november 2012

Op ons feest heeft de band Avenue er mede toe bijgedragen dat ons 40 jarig huwelijksfeest in Koekenbier een onvergetelijke avond is geworden. Was erg gezellig, vooraf goede afspraken, alles tot in de puntjes verzorgd. Ook hebben ze ons verzoeknummer perfect uitgevoerd. Ook verzorgden ze de muziek bij onze zingende zoon en dochter. Het liep allemaal gesmeerd. Hierbij onze hartelijke dank.

Chris en Marianne

 

25 jarig huwelijksfeest Wijdewormer

Familie B., juni 2012

Afgelopen week ons 25-jarig huwelijk gevierd, wat mede door de fantastische band Avenue, voor ons een onvergetelijke en supergezellige avond is geworden. Ze voelen goed aan wat het publiek wil, waardoor er volop werd gedanst en gefeest. Heel erg bedankt voor dit geweldige optreden tijdens ons feest!!!!

 

25 jarig huwelijksfeest Winkel

Ron, 16 mei 2011

Een echte aanrader! Avenue is een geweldige allround band! Onze dank is groot dat deze drie lieve bandleden onze feestavond compleet hebben gemaakt. Zij spelen heerlijke muziek en daardoor werd er volop gedanst. Het was gewoon super en kippevel bij Leun op mij! Twijfel niet, boek Avenue!

bottom of page